Miért a puppee?

Számodra is fontos, hogy pelenkázáskor milyen anyagok érintkeznek babád bőrével? Hogy a felhasznált textilek kifejezetten mosható pelenka alapanyagként készülnek, melynek használata biztonságos, mert nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat, és engedik a bőrt lélegezni, szellőzni? Fontos Földünk, a természeti erőforrások megkímélése, az újrahasználhatóság, és az újrahasznosítás? A legjobb helyen jársz..

Termékeink készítésekor legfőbb szempont volt minőség: alapanyagaink szigorúan ellenőrzött, környezetbarát anyagok (CPSIA vagy ÖKÖ-TEX tanúsítvánnyal rendelkeznek), amelyek egy kizárólag mosható pelenkához alapanyagot gyártó vállalkozástól érkeznek hozzánk. Az egész világon egyedül ők gyártanak zorbot. Európában pedig kizárólag mi használjuk a legújabb, 3. generációs -biopamut- változatát betéteinkhez.

Tudod, miért különlegesek pelenkakülsőink? Mert teljesen egyediek, személyreszabottak. Nemcsak a méretet tudod kiválasztani, és azt, hogy patentos vagy tépőzáras legyen, de minden egyes alkotóelem színét, mintáját Te magad választhatod ki: 12 féle színű pulból, 19 féle színű tépőzárból, 19 féle színű szegőgumiból és 27 féle színű patentból, ami a szokásos kör alakún kívül lehet akár csillag vagy szívecske is. Lehet, hogy az általad választott színekkel csak Neked lesz ilyened, senki másnak!

És ez még nem minden: tudjuk hogy minden gyermek más-más alkat, vannak az átlagnál vékonyabbak, illetve husisabb babák is. Az ő kényelmük érdekében pelenkakülsőink combszárnyának és combgumijának hosszát az ő méreteikhez igazítjuk, vagy szükség esetén akár teljesen egyedi méretű pelust is készítünk számukra, minden plusz költség nélkül.

És tudod mi a jó még abban, ha puppeed van? Bármilyen javítást/cserét kérhetsz akkor is, ha nem közvetlenül tőlünk vetted, és nem garanciális javításról van szó. Ha a te babád husiabb, mint az előző baba, aki használta, csak küldd el hozzánk, és hozzá igazítjuk! Patentjainkra örök élet garanciát vállalunk.