Miért a puppee?

Számodra is fontos, hogy pelenkázáskor milyen anyagok érintkeznek babád bőrével? Hogy a felhasznált textilek kifejezetten mosható pelenka alapanyagként készülnek, melynek használata biztonságos, mert nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat, és engedik a bőrt lélegezni, szellőzni? Fontos Földünk, a természeti erőforrások megkímélése, az újrahasználhatóság, és az újrahasznosítás? A legjobb helyen jársz..

Termékeink készítésekor legfőbb szempont volt minőség: alapanyagaink szigorúan ellenőrzött, környezetbarát anyagok (CPSIA vagy ÖKÖTEX tanúsítvánnyal rendelkeznek), amelyek egy kizárólag mosható pelenkához alapanyagot gyártó vállalkozástól érkeznek hozzánk. Az egész világon egyedül ők gyártanak zorbot. Európában pedig kizárólag mi használjuk a legújabb, 3. generációs -biopamut- változatát betéteinkhez.

Tudod, miért különlegesek pelenkakülsőink? Mert teljesen egyediek, személyreszabottak. Nemcsak a méretet tudod kiválasztani, és azt, hogy patentos vagy tépőzáras legyen, de minden egyes alkotóelem színét, mintáját Te magad választhatod ki: 12 féle színű pulból, 19 féle színű tépőzárból, 19 féle színű szegőgumiból és 27 féle színű patentból, ami a szokásos kör alakún kívül lehet akár csillag vagy szívecske is. Lehet, hogy az általad választott színekkel csak Neked lesz ilyened, senki másnak!

És ez még nem minden: tudjuk hogy minden gyermek más-más alkat, vannak az átlagnál vékonyabbak, illetve husisabb babák is. Az ő kényelmük érdekében pelenkakülsőink combszárnyának és combgumijának hosszát az ő méreteikhez igazítjuk, vagy szükség esetén akár teljesen egyedi méretű pelust is készítünk számukra, minden plusz költség nélkül.

És tudod mi a jó még abban, ha puppeed van? Bármilyen javítást/cserét kérhetsz akkor is, ha nem közvetlenül tőlünk vetted, és nem garanciális javításról van szó. Ha a te babád husiabb, mint az előző baba, aki használta, csak küldd el hozzánk, és hozzá igazítjuk! Patentjainkra örök élet garanciát vállalunk.