Ismerd meg a puppee-t!

A puppee 2014. október óta van jelen a magyar mosható pelenka piacon. Két fő szempont vezérelt bennünket termékeink megalkotásakor: a minőség és az egyediség.

Egy dolog változott azóta, sokat fejlődtünk: folyamatosan követjük alapanyagaink technikai innovációját, hogy gyermeked pelenkái a lehető legkorszerűbbek legyenek: betéteink minél vékonyabbak és minél jobb nedvszívók, pelenka külsőink minél kényelmesebbek, kézre állók és strapabírók.

Ami megkülönböztet minket más márkáktól, a mindig díjtalan terméktámogatás: bármikor, bármilyen pelenkával, vagy pelenkázással kapcsolatos kérdéssel fordulsz hozzánk, 24 órán belül biztosan választ kapsz rá! Kipróbálod? 🙂

Bemutatkozunk:

Erik

A főnök, a puppee pénzügyi felelőse. Ő végzi azokat a feladatokat, amik nem az értékesítéshez, és az érdeklődőkkel, vásárlókkal való kapcsolattartáshoz kötődnek.

Fruzsi

Divatszakértő és pelenkázási tanácsadó. Vele találkozhattok rendezvényeken, ha személyes tanácsadásra jönnétek, vagy ha a megrendelésed vennéd át. Ő reagál a telefonhívásokra, az e-mailekre, és a facebook üzenetekre is.

Áron&Boróka

Tesztelés, reklám és termékfotózás. A fejlesztések elsőszámú tesztelői, a puppee lelkes felhasználói, márkánk reklámarcai. Munkájuk nagy részét mosolygás, és a termékfotózásokon történő modellt állás teszi ki.

Elérhetőségeink:

Pozsonyi Erik EV
Székhely: 1145 Budapest, Róna utca 207A 3/8
Adószám:66841265-1-42
Nyilvántartási szám: 39856686

Telefon: +36209787733
E-mail: hello@puppee.hu
facebook: www.facebook.com/puppee.hu
instagram: www.instagram.com/puppeehu

Személyes tanácsadás, vásárlás, rendelés átvétel: 1145 Budapest, Róna utca 207a 3/8. vagy 5008 Szolnok, Erkel Ferenc utca 17. (csak időpont egyeztetéssel!)