Szemlyés tanácsadás

Úgy érzed, hogy egyre többet olvasol, de csak egyre átláthatatlanabb a mosható pelenkák világa? Még nem látod át mi a különbség zsebes, all-in-one, csónakos, és a pul külsők között? Combszárnyas legyen vagy sem? Tetrát, prefoldot, pelenkabelsőt, vagy betétet lenne jobb használni? Jó lenne látni, hogyan kell feladni a babára? Hasznos lenne egy összefoglaló, hogyan kell tárolni használat után, és mivel mosd ki őket?

Ha benned is ezek a kérdések merültek fel, vagy ha nem tudod merre indulj, akkor ránk van szükséged!

Gyere el, hozd magaddal pelenkásod is -ha már megszületett-, és az érdeklődő, vagy szkeptikus családtagokat is!

Meglátod, egyáltalán nem bonyolult! Bármit kérdezhetsz, ígérjük, hogy semmi nem marad megválaszolatlanul.

Nálunk mindent megnézhetsz, megfoghatsz: megmutatjuk pelenkáink minden egyes alkotóelemét, és rá is próbálhatod gyermekedre. Ellátunk praktikus, gyakorlati tanácsokkal, javaslatot teszünk a méretre, a kivitelre, a darabszámra, kifejezetten a Te, és a babád igényeit figyelembe véve. Megmutatjuk azokat az apró ‘trükköket’, amivel még kényelmesebbé teheted gyermeked számára a mosható pelenka használatát, illetve, hogy mire érdemes figyelni, hogy biztosan minden a pelusban maradjon. Részletes tájékoztatást kapsz a tárolásról, mosásról, szárításról, és a pelusok egészségpénztári elszámolhatóságáról is.

Egyeztess velünk időpontot telefonon: +36209787733, e-mailben: hello@puppee.hu, vagy akár facebookon: www.facebook.com/puppee.hu.

Személyes tanácsadásunk teljesen díjmentes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár!