Kiegészítők gyerekeknek

Pelenkazsák

Kimozdulnál otthonról? Praktikus pelenkazsák utazáshoz, babaúszáshoz: használhatod bármilyen koszos, vagy nedves ruha, pelenka szagmentes tárolására. Patentos fülének köszönhetően akár a babakocsira is akaszthatod. 24 cm széles és 34 cm magas, egy napi pelenkamennyiség (3-4 külső és betét) kényelmesen tárolható benne. Belül pul, kívül 100% pamut.

Rendelésre szívesen készítünk más méretben is, ekkor a pelenkazsák ára az egyedi méret alapján kerül kiszámításra.

Figyelem! A zárt pelenkazsákot ne hagyd kinn a napon, vagy a használt pelusokat ne hagyd sokáig a zsákban állni, mert nagyon könnyen felmelegszik, és 24 fok felett a baktériumok gyorsabban szaporodnak, a természetes alapanyagú betétek cellulóz szálait roncsolják, ‘megeszik’.

Pelenkázó alátét

Pelenkázó táska, pelenkázó lap, külön tároló a koszos ruháknak, használt pelusoknak? Te is így indulsz el otthonról, és közben azon aggódsz, nehogy valamit otthon felejts? Pelenkázó alátétünk igazán sokoldalúan használható: pelenkázhatod rajta kisbabád, a belsejébe tiszta, vagy akár koszos ruhákat, használt pelusokat tárolhatsz, de akár strandolás, vagy Babaúszás után a vizes úszópelust, törölközőt is hazaviheted benne, anélkül, hogy más is átnedvesedne. Félbehajtva összecipzározható, majd akár még kisebbre összehajtható, így nem foglal sok helyet. Szétnyitva 40cm magas és 60 cm széles.
Belül pul, kívül mintás pamutvászon, belül puha vatelin, hogy a pelenkacsere minden helyzetben kényelmes legyen.

Rendelésre szívesen készítünk más méretben is, akár cipzár nélkül is, vagy feltekerhető változatban is, ekkor a pelenkázó alátét ára az egyedi méret alapján kerül kiszámításra.

Előke

Ha Te is szeretnéd elkerülni az étkezések utáni állandó ruhacsérét, próbáld ki előkénket! Gyermeked vállára simul, míg elől a praktikus zsebnek köszönhetően felfogja a leeső ételdarabokat. Számtalan minta közül válogathatsz, hogy biztosan szívesen felvegye. Belül pul, így használat után könnyen kitörölhető. Nyakban patenttal záródik.

Popsitörlők és tasakok

10×15 cm-es, puha frottír törlők, nem csak popsitörlésre: benedvesítve használhatod utazás közben, vagy akár a játszótéren is, kéz- és arctörlésre. A kistasak belül pul, így bármilyen nedves és koszos dolgot tehetsz bele, akár a használt előkéket is.