Női betétek

Tisztasági betétek, normál és tanga fazonban

Tisztasági betéteink két rétegből tevődnek össze: egyik oldalon 100% biopamut zorbból, másik oldalán mintás pamutvászonból. Nedvességzáró réteget nem tartalmaz, így bármelyik oldalával használhatod. A normál fazonú tisztasági betét 19 cm hosszú, és 5,5 cm széles összepatentolva. A tanga fazont keskenyebb, brazil, vagy tanga fazonú bugyikhoz javasoljuk. 18 cm hosszú, és 4,5 cm széles összepatentolva. Tisztasági betétünk ideális választás intimkehely, vagy tampon mellé, kiegészítő védelemként, a menstruációs időszakra; de használható önmagában is enyhe folyás vagy inkontinencia esetén.

Nappali betétek, normál és tanga fazonban

Vékony, de nagy nedvszívó-képességű menstruációs betétek: a test felől egyszínű szárazontartó, hogy ne érezd a nedvességet, és minden foltot könnyedén ki tudj mosni; középen egy réteg 100% biopamut zorb; alul nedvességzáró (mintás vagy egyszínű) pul réteg. A normál fazon hossza 22,5 cm, szélessége 6,5 cm összepatentolva. A tanga fazonú 18 cm hosszú, és 4,5 cm széles összepatentolva.

Éjszakai betétek

25,5 cm hosszú extra nagy nedvszívású betétek a legerősebb napokra, vagy akár szülés utánra. Test felől egyszínű szárazontartó, hogy ne érezd a nedvességet, és minden foltot könnyedén ki tudj mosni; középen egy réteg 100% biopamut zorb és egy réteg kender; alul nedvességzáró (mintás vagy egyszínű) pul réteg. Szélessége 6,5 cm összepatentolva.