Pelenkakülső

Biztonságos, kényelmes és költséghatékony pelenkázás újszülött kortól, egészen szobatisztaságig! Nem csak saját betéteinkkel, hanem hajtogatott tetrával, prefolddal, más betéttel, vagy pelenkabelsővel is használható.

Biztos Te is tapasztaltad már, hogy az ‘egyméretes’ pelenkakülső egy újszülöttre még óriási, egy nagyobb, husisabb, combisabb babának pedig már kicsi..

Hogy pelenkakülsőink mindig a legkisebb csomagot képezzék, és megakadályozzák hogy bármi is a pelenkán kívülre kerülhessen, 3 méretből választhatod ki gyermeked alkatára leginkább megfelelőt.

S: újszülött kortól (kb. 2,8 kg-tól 5,5-6,5 kg-ig, alkattól függően)
M: kb. 5,5-6,5 kg-tól 10-12 kg-ig, alkattól függően)
L: kb. 9-10 kg-tól

Méretválasztáskor kérlek vedd figyelembe, hogy a súly mellett a testalkatnak is meghatározó szerepe van: egy 12 kg-os normál/vékonyabb testalkatú babára még elég lehet az M-es méret, de egy husisabb, combisabb 10 kg-osra már kell az L.

Szintén nem elhanyagolható szempont, hogy belülre milyen nedvszívó kerül. Saját betéteink vékonyak, kevesebb helyet vesznek fel, (mint egy hajtogatott tatra, prefold vagy pelenkabelső) így az adott méret tovább használható.

Gyermeked kényelme érdekében mindegyik méreten belül patentokkal állíthatod a pelenkakülső hosszát, hogy a combjait soha ne nyomja meg.

A derékrész választatóan patentokkal vagy tépőzárral záródik. Válaszd azt, amelyik neked kényelmesebb, leginkább kézre áll!
(Mindkét változatnak megvan a maga előnye: a patentos esetében a patentok a derékrész anyagában vannak, így elvesznek a derékszélességből: kisebbre lehet állítani, mely kisebb babáknál előnyös; a tépőzáras esetében a tépőzár a derékrész széléhez van varrva, így mindkét oldalon +4 cm-el hosszabbítja meg a derékszélességet: tovább használható, előnyösebb ha nagyobb a baba)

Pelenkakülsőink külső rétege 100% pamut, belül környezetbarát pul (75% poliészter 25% poliuretán) mely puha, és engedi a bőrt szellőzni. CPSIA tanúsítvánnyal rendelkezik (nem tartalmaz ólmot, ftalátot, és káros vegyi anyagokat), előállításakor nem keletkezik mérgező hulladék, vagy olyan illékony vegyület, mely káros a környezetre.

Rendelésre szívesen készítünk pelenkakülsőt egy réteg pulból is (dekor nélkül).

Külsőink combszárnyasok, saját betéteink bepatentolhatóak és prefold tartó fülekkel is rendelkeznek elől, és hátul is.

Ha saját betétünkkel használod a külsőt, a betétet elég bepatentolnod, ne tedd be a fülek alá.

Tudjuk hogy minden baba más-más alkat, ezért ha úgy érzed, hogy gyermeked az átlagosnál jóval vékonyabb, vagy combja husisabb, egyeztess velünk, és alkatához, méreteihez igazítjuk a combszárny, illetve a combgumi hosszát, hogy a legkényelmesebb legyen számára.