Pelenkabetét

Nem szereted a pelenkabelsőt, mert akkor gyermeked derekáig érzi a nedvességet? Nem szeretnél bajlódni a prefold, vagy a tetra hajtogatásával? Esetleg már túl vastagnak érzed, vagy nagy csomag a baba popsiján? Megjegyezni is nehéz, hogy milyen rétegek kerüljenek a pelusba, és milyen sorrendben? Kell még pluszban száraztontartó is? Éjszakára más kell, mint nappalra?

Próbáld ki zorb-kender betéteinket, és felejtsd el a hatalmas csomagot babád popsiján! Szuper nedvszívás, fél cm-es vastagság, mindenféle plusz réteg nélkül, nappalra és éjszakára is.

3 méretben készülnek:

  • S: 3-6,5 kg között,
  • M: 5,5-12 kg között,
  • L: 9-16 kg között

S: 26,5 cm hosszú és 9 cm széles középen (itt a legkeskenyebb)

M: 30,5 cm hosszú és 10 cm széles középen,

L: 34,5 cm hosszú és 10,5 cm széles középen (a mosás-szárítás során még kb. 1-cm-t zsugorodik)

A betétek 4, illetve 5 rétegű változatban rendelhetőek: 4 réteg esetén: szárazontartó-zorb-kender-zorb; 5 réteg esetén: szárazontartó-zorb-kender-kender-zorb (az 5 rétegű betét 1 mm-el vastagabb, mint a 4 rétegű)

Szárazontartó: A legmodernebb anyag (tréningruhák gyártásánál szintén használják), melyben a szálak gyorsan elvezetik a nedvességet, és engedik a bőrt lélegezni – így kifejezetten érzékeny bőrű babák számára is ajánlott (CPSIA tanúsítvánnyal rendelkezik: ólmot, flatánt és gyermekre káros festék- és vegyianyagot nem tartalmaz, BPA mentes)

Zorb: Legújabb, harmadik generációs nedvszívó anyag: 100% biopamut. A 100% organikus pamut szálak rendkívül gyorsan felszívják a nedvességet: 20x gyorsabban, mint önmagában a pamut, bambusz vagy a kender. Ez a szövet nemcsak gyors nedvszívó, de nagyobb befogadóképességgel rendelkezik, mint bármely más szövetek a piacon: 1 réteg zorb nedvszívóképessége felér 2 réteg mikroszálas frottír (microfiber) és akár 4 réteg pamut- vagy bambusz frottír nedvszívóképességével. Eredetileg 2013-ban készítették, a legújabb innováción ment keresztül, 2 éves piaci tesztelés során. A belső töltetét 100% organikus (azaz bio) pamut szálak alkotják. Ez a természetes anyag közvetlenül érintkezhet a baba bőrével. Kifejezetten a szivárgásmentes éjszakákra fejlesztették ki. CPSIA tanúsítvánnyal rendelkezik.

Kender: akárcsak a zorb, szintén 100% természetes anyag, (összetétele:55% kender, 45% pamut) nem tartalmaz szintetikus összetevőt. Antimikrobiális (képes elpusztítani vagy inaktiválni a mikrobákat, mint pl. baktériumokat, gombákat -ideértve a penészgombákat- és vírusokat), meggátolja a kellemetlen szagok kialakulását. Lassabban szívja fel a nedvességet, azonban a második legjobb nedvszívó képességű anyag.

Mindegyik betét alul-felül patentos, így nincs szükség külön éjszakai illetve nappali betétre. Felül lapos patent található, melyet két réteg anyag fed, így használaton kívül sem nyomja meg a babát. Amikor szükség van rá, akkor a gomblyuk széthúzásával két tetszőleges betét összepatentozható.

17 féle színben: fehér, sárga, okker, narancs, piros, rózsaszín, pink, türkiz, aqua, királykék, lime, zöld, levendula, orchidea, lila, csokibarna és szürke

Betéteinket kérheted akár patent, és szárazontartó nélkül is, így akár zsebes vagy csónakos pelenkába is teheted!

Kisfiad van? Kislányod hason alszik, vagy előre pisil?

Hosszabb ideig nem tudsz pelust cserélni, vagy éjszakára keresel biztos megoldást?

S, M és L zorb-kender félbetétek, választhatóan 4 (szárazontartó-zorb-kender-zorb) vagy 5 (szárazontartó-zorb-kender-kender-zorb) rétegben: Nincs nagy csomag, csak szuper nedvszívás elől! Patentold rá a meglévő zorb-kender betéted tetejére, előre, akár 12 órára.

17 féle színben (fehér, sárga, okker, narancs, piros, rózsaszín, pink, türkiz, aqua, királykék, lime, zöld, levendula, orchidea, lila, csokibarna és szürke) 4 vagy 5 rétegű változatban.